Daniel Johnsson vælger at fratræde som administrerende direktør for Exertis Nordics

Tuesday 30th June 2020

PRESSRELEASE 2020-06-30

Daniel Johnsson meddeler, at han vil forlade stillingen efter 23 år. Han fratræder efter sommeren, men vil forblive i Exertis bestyrelse og fortsætte med at arbejde som rådgiver for virksomheden.

"Jeg startede firmaet CapTech Distribution (nu Exertis Nordics) i slutningen af 1996. Vi er siden vokset ekstremt hurtigt, og efter lidt over 10 år var vi Sveriges største privatejede distributør af IT, AV og multimedieprodukter," siger Daniel Johnsson.

I 2014 blev CapTech Distribution købt af Exertis, en globalt førende teknologidistributør og et 100% ejet datterselskab af DCC PLC. CapTech Distribution blev Exertis CapTech (og nu Exertis Nordics) og del af en etableret og internationalt succesrig forretning.

I 2015 tog vi sammen med den nye ejer skridt i Norden og åbnede med succes kontorer i Norge, Finland og Danmark. Jeg har haft fornøjelsen af at være i spidsen for de fremskridt, der er gjort inden for virksomheden, men fik også set væksten hos medarbejderne, mine kolleger. Det har været fantastisk at afslutte denne spændende rejse! ” siger Daniel Johnsson.

For kun to år siden flyttede vi fra Askim til Exertis Nordics nybyggede højautomatiske lager og kontor i Mölndal. En indvielse fandt sted med ansatte, leverandører, kunder og partnere.

Men nu venter en ny æra, og det er tid til at overlade stedet til en anden, som kan glæde sig over at drive virksomheden videre. Det føles overraskende godt på alle måder, ”konkluderer Daniel Johnsson.

Ny administrerende direktør præsenteres den 17. august 2020.

For mere information kontakt:
Daniel Johnsson, administrerende direktør for Exertis Nordics, tlf. 0736-87 64 00.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en af Nordens største distributører af it-hardware, AV-produkter, underholdning (film, bøger, spil og legetøj) og en af Nordens største pc-producenter. Virksomheden har sit lager og hovedkontor i Gøteborg med lokale kontorer i Stockholm, Helsingborg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki og Tammerfors i Finland og København i Danmark. Virksomheden samarbejder i dag med over 250 leverandører og mere end 4000 detailhandlere i hele Norden. Siden 2014 har virksomheden været en del af Exertis Group, en af Europas største distributører med et salg på næsten 50 milliarder SEK.
PCS

Exertis Expo

Sveriges største messe for IT og AV.
21 oktober, Åbymässan i Göteborg.

Läs mer

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.