Innovative fester og stande med fantastisk design

Friday 22nd May 2020

Fredrik Tidemar Business Director AV Nordics og Martin Romanowski, vice president sales EMEA Multibrackets Europe AB

Exertis udvider sit sortiment af beslag og stativer gennem en ny nordisk samarbejdsaftale med svenskejede Multibrackets. Samarbejdet omfatter Multibracket's samlede sortiment i kategorierne Home, Office og Digital Signage.

Multibrackets Europe AB, med hovedkontor i Stockholm, blev grundlagt i 2000 og findes i over 30 lande. Det er en fleksibel svensk leverandør, der konstant udvikler nye innovative produkter med høj kvalitet og tankevækkende design, fra produkt til emballage. Multibracket's patenterede opfindelse M Universal Wallmount er en af deres bestsellere.

Fredrik Tidemar er Business Director Pro AV Exertis Nordic og har været involveret i udarbejdelsen af samarbejdsaftalen:

"Multibrackets supplerer vores nuværende portefølje af beslag på en god måde. De har et bredt sortiment af produkter til hjemmet, ergonomiske produkter til kontorlokaler og offentlige installationer af skærme, hvilket således udfylder huller i vores eksisterende line-up."

Multibrackets er vokset stærkt i de senere år, og gennem aftalen med Exertis vil markedet have en anden produkttilgængelighed. Exertis vil kunne tilbyde produkter, der er skræddersyet til kundernes behov, samtidig med at de leverer den viden, der er nødvendig til installation og brug.

For at styrke vores position i Norden og give vores forhandlere maksimal service har vi udvidet vores distributionsstrategi ved at underskrive en nordisk aftale med Exertis. Vores tilgængelighed øges, og sammen med udviklingen af flere produkter kan vi nå videre inden for både IT og AV. Så dette vil give mange fordele for os og vores forhandlere”, siger Martin Romanowski, EMEAs vicepræsident i Multibrackets Europe AB.

Exertis ser frem til at tilbyde Multibracket's produkter til sine kunder og har høje forventninger til samarbejdet.

Vi vil have et bredt salg af mange forskellige produkter til mange forskellige miljøer, det er på bredden, at Multibrackets gør en forskel. Med deres PRO-serie tilføjer de meget til de traditionelle AV-installationer. Multibrackets tilbyder høje kvalitet og smarte produkter til den rigtige pris, som baner vejen for succes”, afslutter Fredrik Tidemar.

For mere information:

Exertis Nordics
Fredrik Tidemar
Business Director AV | Nordics
+46 700 52 22 21
fredrik.tidemar@exertis.se
PCS

Exertis Expo

Sveriges største messe for IT og AV.
21 oktober, Åbymässan i Göteborg.

Läs mer

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.