Ny rekruttering på globale nøgleposter

Thursday 14th May 2020

Clive Fitzharris, Managing Director, Exertis International.

DCC Technology, marketing og supply chain partner for globale teknologimærker præsenterede i dag Clive Fitzharris som administrerende direktør for Exertis International.

Fitzharris har været chef for koncernstrategi og -udvikling for DCC plc siden 2017 og også bestyrelsesmedlem for DCC Technology. Han blev ansat i DCC i 2009 som udviklingschef og var også ansvarlig for divisionens oliedistribution i Europa.

Jeg er meget glad for at være en del af DCC Technology og ser frem til at lede og drive vores ambitioner globalt. Vi har et stort team af meget erfarne ledere, der er forpligtet til at levere til vores partnere og engagerer sig i international ekspansion, ”siger Clive Fitzharris.

Denis Tobin er yderligere blevet udnævnt til CFO, Exertis International og har tidligere været CFO for Exertis | Pro AV (Americas) og Exertis | Mobile Living. Yderligere rekruttering er Vish Chhatralia, der bliver Chief Digital Officer.

Tim Griffin, administrerende direktør for DCC Technology and Exertis Group:

Jeg er meget glad for at kunne annoncere de vigtigste poster i vores internationale operationer. På trods af de udfordrende tider, vi for tiden er i, fortsætter vi med at udvikle og øge vores globale tilstedeværelse. "

Læs videre exertis.com

Dublin 13. maj 2020
PCS

Exertis Expo

Sveriges største messe for IT og AV.
21 oktober, Åbymässan i Göteborg.

Läs mer

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.