Vi udvider vores samarbejde med Matrox

Monday 19th November 2018

Fredrik Tidemar

Matrox Graphics har valgt at udvider samarbejdet med Exertis CapTech og derved viser tillid til at vi kan løfte salget på tværs af de Nordiske lande. Fra 23. oktober 2018 kan Exertis CapTech tilbyder Matrox Graphics produktserier i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

"Vi ser frem til at kunne tilbyde Matrox Graphics omfattende produkt sortiment af OEM- og slutbrugerløsninger til hele Norden. Gennem vores udvidede samarbejde med Matrox stærke og brede produkt udvalg udvider vi sortiment så vi imødegå alle vores kunder ønsker. Vi arbejder konstant på at udbygge vores tillid og relationer til og med vores kunder og samt leverandører. Vi er glade for at kunne komplettere vores produkt sortiment med Matrox Graphics stærke brand, "siger Fredrik Tidemar, Business Director AV på Exertis CapTech.

"Vores Nordiske kunder vil får fordel ved af det udvidede samarbejde med Exertis CapTech og deres ressourcer samt fremtidige planer og vores nyligt introducerede produkter og strategi. Der er stærke synergier mellem vores to selskaber og vi ser frem til et samarbejde med Exertis i hele Nordeuropa, "siger Bengt Hessel, Vice President Sales & Marketing EMEA, Matrox Graphics."


Matrox udvikler software og hardware løsninger inden for grafik, video- og billedbehandling. De har mere ned 40 års erfaring og arbejder med de højeste fremstillingsstandarder og stræber efter altid at imødekomme kundernes krav og nyskabende teknologi.
PCS

Exertis Expo

Sveriges største messe for IT og AV.
21 oktober, Åbymässan i Göteborg.

Läs mer

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.