Samsung udvider sit samarbejdet med Exertis CapTech i hele Norden

Friday 20th April 2018

Claus Calmar - Sales Director AV Danmark

Vi kan med stor glæde byde velkommen til Samsung og forsætte det allerede godt samarbejde fra Sverige. Siden april 2018 har Exertis CapTech's salgskontorer i Sverige, Norge, Finland og Danmark kunne tilbyde alle Samsungs produkter til sine kunder. Dette inkluderer Desktop Monitor, SSD, Memory Stick, SD-kort, AV-produkter som Pro Monitor, Flip Monitor, OH Outdoor Series og meget mere.

"Exertis CapTech er meget glade for, at Samsung anerkender det arbejde de har gjort i Sverige ved at udvide samarbejdet til at omfatte alle de nordiske lande. Exertis CapTech Danmark er i stærk vækst og Samsung er det helt naturlig næste skridt i at udbygge den stærke vækst vi har og samtidig konsolideringen af vores nordiske fokus områder inden IT og AV, en del af vores kunder i nogen tid efterspurgt Samsung i Exertis CapTech produkt portefølje og det glæder vi os til fremadrettede at kunne tilbyde dem et bredere og stærkere udvalg af Samsung produkter i Danmark "

"Exertis CapTech har altid haft troen på det at opbygge langsigtede relationer med sine kunder og producenter. Dette er endnu succeshistorier fra en producent der ser os som en virksomhed der har fokus det rigtige sted og vil derpå opbygge et langsigtede samarbejde i alle vores Nordiske lande. Exertis CapTech Danmark har troen på at vi kan løfte opgaven og gå det ekstra skridt vores kunder kræver for stærkt samarbejde" siger Claus Calmar - Sales Director AV Danmark.
PCS

Exertis Expo

Sveriges største messe for IT og AV.
21 oktober, Åbymässan i Göteborg.

Läs mer

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.