Exertis | News

Ny nordisk aftale med Unisynk, mobil- og computertilbehør

Monday 13th February 2023

Kristina Jaksic, Product Manager Exertis Nordics

PRESSMEDDELELSE 2023-02-13

Exertis Nordics underskriver nordisk aftale med Unisynk, udvikler og producent af mobil- og computertilbehør med fokus på ydeevne, sikkerhed, bæredygtighed og design.

"Vi havde et behov for at udvide vores portefølje inden for både docking-stationer og tilbehør til mobiltelefoner, og Unisynk supplerer vores udvalg af docking-stationer, som er en produktgruppe, der er fuldstændig eksploderet i forbindelse med pandemien. De skiller sig også ud som en svensk virksomhed med højt fokus på design, kvalitet og funktion, som vi er ekstra opsatte på,” siger Kristina Jaksic, Product Manager Exertis Nordics.

Universal Creation AB blev grundlagt i Stockholm, Sverige i 2012 og ejer mærket Unisynk, som siden er vokset til at blive en af de førende producenter i Norden inden for computer- og mobiltilbehør, såsom USB-C-hubs, opladere til hjemmet, kontoret og bil, kabler, lyd og mobiltelefonholder.

"Exertis Nordic er en vigtig strategisk partner for os, da vi får mulighed for at nå ud til deres brede base af it-kunder, alt fra store detailhandlere til SMB-kunder. Vi investerer massivt i vores data og it/forbindelsesprodukter (for eksempel hubs) og ser frem til at nå ud til flere forbrugere og virksomheder med disse produkter,” siger Malin Spjut, Sales Unisynk.

Unisynk har en unik evne til at skabe avancerede strøm- og dataprodukter. De skiller sig ud fra mængden, da de selv udvikler produkter fra starten og har kontrol over hele værdikæden. De har et stærkt fokus på bæredygtighed og med den nyeste teknologi, det mest robuste materialevalg og et tidløst design giver de deres produkter en lang levetid.

"Med Exertis' lange erfaring og solide viden inden for IT ser vi frem for alt frem til at kunne nå ud til en større og bredere kundekreds. Vi er glade og spændte på et langsigtet samarbejde med et professionelt og venligt team, hvor sammen kan vi nå nye højder”, siger Malin Spjut.

En af Unisynks seneste produktudgivelser er en populær biloplader: Dual USB-C/A Car Charger 72W - en maxed-out biloplader, hvor du kan oplade en bærbar computer og telefon på samme tid.

Om Unisync
Unisynk fremstiller computer- og mobiltilbehør, der hjælper virksomheder og enkeltpersoner med at yde deres absolut bedste og få mest muligt ud af deres digitale enheder. Virksomheden bygger sine egne produkter fra bunden og har fuld kontrol over hele værdikæden. Alt dette for at sikre, at slutproduktet er funktionelt, holdbart og højtydende.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en af nordens største og hurtigst voksende distributører af IT- og Pro AV-produkter, konfigurationstjenester, sikkerhed & overvågning og underholdning (bøger, spil & legetøj) og er en af Nordens største producenter af computere. Vores hovedkontor og lager ligger i Gøteborg med lokale kontorer i Stockholm, Helsingborg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki i Finland og København i Danmark.

Vi arbejder i øjeblikket med over 250 leverandører og mere end 4.000 forhandlere i hele Norden. Siden 2014 har virksomheden været en del af Exertis Group, en af Europas største distributører af teknologi, med en omsætning på tæt på næsten 40 milliarder DKK.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
9 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.