Vi indleder nordisk samarbejde med TOSIBOX - partner i cybersikkerhed

Thursday 9th February 2023

Johan Rosdahl, Commercial Manager Exertis Security

PRESSMEDDELELSE 2023-02-09

Vores nye partner kan tilbyde Tosibox netværksplatformen, en kommunikationsplatform, der gør det muligt at bruge software og hardware til at sætte cybersikre tunneler (VPN) over internettet inden for få minutter. Dette kan nemt skaleres op til kommunikation med 1000-vis af brugere og installationer rundt om i verden, mellem it-løsninger og applikationer indenfor Security og Pro AV.

"Vi har andre produkter i vores sortiment, som også har en VPN-løsning, men hvor der kræves et ret højt kompetenceniveau for at skabe samme funktion. Vi ser derfor, at Tosibox vil bringe en bredere kundegruppe, hvor vi kan opfylde ønsker om en fleksibel og let produkt til sikre VPN-løsninger", siger Johan Rosdahl, Commercial Manager Exertis Security.

Tosibox leverede de første enheder fra hovedkontoret i Oulu, Finland i 2012, ekspanderede hurtigt til udlandet og har i dag tre datterselskaber i Tyskland, Skandinavien og USA. Nu vokser Tosibox globalt og for at nå ud til flere kundesegmenter og kunder på de nordiske markeder, søgte de en førende partner fra regionen, hvor Exertis Nordics var det naturlige valg.

"Det, der slog os ved kontakten med Exertis Nordics, var den virksomhedskultur, vi mødte og den professionelle indstilling, som alle udviser kombineret med et stærkt drive. Med de forhold kan vi ikke fejle, og vi ser frem til en fælles vækstrejse", siger Roger Vestin , Salgschef, Tosibox. Tosibox tilbyder en enkel, men sikker løsning til adgang til sikkerhedssystemer og computere via VPN.

Tosibox er faktisk helt unik, da produktet er en Plug n' Play VPN løsning, der kan sættes op på 5 minutter, uden forudgående viden. Vores sælgere har viden til at hjælpe vores partnere med at opbygge en kritisk infrastruktur med Tosibox-platformen - designet til operationel teknologi.

Om Tosibox Group
Tosibox Group er en finsk koncern, der leverer en globalt fungerende operationel OT-teknologi. Denne operationelle teknologiske netværksplatform giver små og store virksomheder og organisationer ubegrænsede muligheder for at udvide og drive deres forretningsmuligheder og vækst gennem smarte forbindelser til deres kunder. Dette gøres ved, at Tosiboxs teknologi automatiserer og standardiserer opsætningen af cybersikre tunneler (VPN) over internettet til alle slags applikationer rundt om i verden.

I dag bruges Tosibox-teknologien i 156 lande, og vi har solgt over 150.000 enheder siden 2012. Vi har vores hovedkontor i Oulu i Finland, og vores udviklingsafdelinger er også placeret der. Med vores kontorer i Finland, Sverige, Tyskland, USA og Australien kan vi sammen med vores partnere nå ud til alle verdenshjørner for at markedsføre og understøtte salg på globalt plan.

For mere information kontakt:
Roger Vestin, telefon 0046 736 254 555

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics er en af nordens største og hurtigst voksende distributører af IT- og Pro AV-produkter, konfigurationstjenester, sikkerhed & overvågning og underholdning (bøger, spil & legetøj) og er en af Nordens største producenter af computere. Vores hovedkontor og lager ligger i Gøteborg med lokale kontorer i Stockholm, Helsingborg og Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsinki i Finland og København i Danmark.

Vi arbejder i øjeblikket med over 250 leverandører og mere end 4.000 forhandlere i hele Norden. Siden 2014 har virksomheden været en del af Exertis Group, en af Europas største distributører af teknologi, med en omsætning på tæt på næsten 40 milliarder DKK.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
9 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.