Exertis | News

Ny velgørenhedsorganisation 2022: WWF - Verdensnaturfonden

Tuesday 25th January 2022

I 2021 var vores velgørende fokus på Børnekræftfonden og Bymissionen, hvor vi gennem fundraising, opkald til vores samarbejdspartnere og gennem gode samarbejder fik samlet både penge og ting, der har hjulpet organisationerne i deres arbejde.

Inden 2022 var det tid til at alle medarbejdere i virksomheden skulle vælge en ny organisation til vores kommende velgørenhedsarbejde. Vi hos Exertis værdsætter arbejdet for miljø og mangfoldighed & inklusion højt, så denne gang var der et par udvalgte internationale velgørenhedsorganisationer på disse områder at vælge imellem.

Afstemningen er slut, og når alle har haft mulighed for at sige deres mening, står det klart, at Exertis Nordics velgørenhedsorganisation 2022 bliver:

WWF Verdensnaturfonden
De arbejder for en fremtid, hvor mennesker lever i harmoni med naturen. De kæmper for at beskytte de mest truede og unikke arter og levesteder på planeten og for at menneskeheden fordeler jordens ressourcer retfærdigt og bruger dem på en bæredygtig måde. For at nå målene arbejder de både på politisk niveau, i naturen og i tæt samarbejde med uafhængige organisationer samt lokalbefolkningen og andre aktører rundt om i verden. WWF er til stede i over 100 lande, har mere end fem millioner støtter og driver tusindvis af projekter inden for alt fra naturbevarelse til klimasmarte energiløsninger.

Læs mere om WWF's arbejde på deres hjemmeside:
https://www.wwf.dk/
PCS

Exertis EXPO

Sveriges største messe for IT og AV.
17 november i Göteborg.

Læs mere

Exertis supports CBRE & PLAN in Sierra Leone

See the clip on how we raised money to support 135.000 children.